I en betydande förändring för bilköpare och bilägare i Uppsala har Möller Bil stängt sina dörrar, men oroa dig inte – Riddermark Bil tar över lokalen på Kungsgatan 103, 75318 Uppsala.

Den anrika bilhandlaren har sålt sin centrala lokal till Riddermark Bil, Sveriges största begagnathandlare. Här är allt du behöver veta om denna spännande utveckling och vad det innebär för dig som kund. Källa.

Vad betyder detta för dig som kund?

Övertagandet av Möller Bils lokal av Riddermark Bil innebär en rad fördelar för bilköpare och bilägare i Uppsala:

1. Ett stort utbud av begagnade bilar

Riddermark Bil kommer att ha ett av de bredaste utbuden av begagnade bilar i Uppsala, med hela 500 bilar i lager. Oavsett om du letar efter en liten stadbil, en familjebil eller en SUV, kommer du att kunna hitta ett fordon som passar dina behov och din budget.

2. Expertis och professionell rådgivning

Med ett team av experter är Riddermark Bil redo att hjälpa dig att hitta rätt bil för just dina behov. Deras erfarna personal kan ge dig professionell rådgivning och vägledning genom hela köpprocessen, från att välja rätt modell till att ordna finansiering. Källa.

3. Utmärkt kundservice

Riddermark Bil är känt för sin goda kundservice och strävar efter att göra varje bilköp så smidigt och problemfritt som möjligt. De erbjuder en rad tjänster som gör bilköpet enklare och tryggare:

  • Flera finansieringsalternativ som passar din ekonomiska situation.
  • Trygghet med garantier på dina köp.
  • Möjlighet att byta in din gamla bil som en del av betalningen för din nya bil.

Riddermark Bil: En pålitlig partner

Riddermark Bil har byggt upp sitt rykte som Sveriges största och mest pålitliga begagnathandlare genom att erbjuda högkvalitativa bilar och utmärkt kundservice. Deras nya närvaro i Uppsala är ett välkommet tillskott för alla som söker ett pålitligt fordon till ett bra pris. Källa av högsta betyg.

Besök Riddermark Bil i Uppsala

För att utforska det stora utbudet av begagnade bilar och ta del av de tjänster som erbjuds, besök Riddermark Bil på deras nya adress:

Kungsgatan 103, 75318 Uppsala

Upptäck varför Riddermark Bil är det bästa valet för ditt nästa bilköp. Med deras omfattande lager, kunniga personal och starka fokus på kundnöjdhet, kommer du att få en förstklassig bilköpsupplevelse.

Mer om det stora övertagandet av lokalen finns att läsa på lokala Uppsala nyheterna i en artikel med Lisa Odemyr: https://unt.se/nyheter/uppsala/artikel/miljardforetaget-tar-over-jattelokalerna-pa-kungsgatan/jd08ee4l 

 

OBS, Möller Bil i Uppsala finns inte längre, det är Riddermark Bil som tagit över lokalen.

 

Nyfiken på vad din bil är värd?

Låt oss värdera din bil inför försäljning eller bilbyte.

Personliga bud online hos landets Sveriges största bilhandlare

Hämtning inom 24h i hela landet vid försäljning

Pengarna på kontot direkt

Gratis värdering online

Personliga bud av våra inköpare

Betalning och upphämtning inom 24h

Företag eller privatperson?

Vår tjänst vänder sig till er alla

Sälj till oss, vi hämtar bilen inom 24h i hela landet

Pengarna på kontot direkt vid hämtning

Vi löser ditt billån, fixar ägarbytet och avslutar din bilförsäkring