När familjens behov och hållbarhet står i centrum visar 2024 års utbud av familjebilar en spännande utveckling mot mer innovativa, säkra och miljövänliga alternativ. Årets familjebil, en prestigefylld utmärkelse av MHF:s Motorföraren, har än en gång lyft fram de fordon som sätter nya standarder. Låt oss på Riddermark Bil ta er igenom finalisterna som har imponerat med sin mångsidighet, säkerhet och effektivitet.

Renault Austral: En ny syn på familjekomfort

Renault Austral markerar en ny era för familjebilar med sin eleganta design och toppmoderna teknik. Denna SUV är skräddarsydd för den moderna familjen. Austral erbjuder generöst utrymme och besitter en interiör som förenar lyx med funktionalitet. Med avancerade säkerhetssystem och en bränsleeffektiv motor är Austral ett utmärkt val för familjer som värderar komfort lika högt som miljöhänsyn. Dess adaptiva körsystem säkerställer en jämn och responsiv upplevelse, oavsett väglaget.

Kia EV9: Framtiden är elektrisk

Kia EV9 står ut som en pionjär inom elektrifiering av familjebilar. Med sin imponerande räckvidd och snabbladdningskapacitet, erbjuder EV9 en lösning för miljömedvetna familjer som inte vill kompromissa med prestanda. Interiören i EV9 är designad med familjen i åtanke. Den erbjuder flexibla säteskonfigurationer och en uppsjö av uppkopplade tjänster som underlättar vardagen. Dessutom bidrar bilens nollutsläpp till en grönare framtid, vilket gör Kia EV9 till ett ansvarsfullt och framsynt val.

Hyundai Kona: Smidighet möter innovation (Bäst i test: favoriten)

Hyundai Kona har länge varit en favorit bland småfamiljer och 2024 års modell fortsätter att imponera med sin smidighet och innovativa funktioner. Kona kombinerar det praktiska med det estetiska, erbjuder en kompakt storlek perfekt för stadskörning samt en interiör som inte sparar på tekniken eller bekvämligheten. Med en effektiv drivlina och Hyundai:s senaste säkerhetstekniker, är Kona ett smart val för den aktiva familjen. Ett solklart val för den som söker en bil för både skjutsen till fotbollsträningen och helgäventyret.

Vad säger Sebastian på Riddermark Bil?

”Dessa bilar representerar det bästa inom modern bilteknologi, med en stark inriktning på säkerhet, miljö och familjevänliga egenskaper. Den tuffa konkurrensen i SUV-segmentet kräver att varje modell erbjuder något unikt, och det är just vad Renault Austral, Kia EV9 och Hyundai Kona gör. De kombinerar estetik med effektivitet och teknik med användarvänlighet, vilket gör dem till utmärkta val för familjer”

På Riddermark Bil är vi stolta över att erbjuda ett brett urval av fordon som möter dagens krav för familjen. Att välja en av dessa toppmodeller innebär att investera i framtidens körning – en framtid som är säker, hållbar och anpassad efter familjens alla äventyr.

Besök oss på Riddermark Bil för att utforska dessa banbrytande alternativ och upplev själv varför de förtjänar titeln som 2024 års bästa familjebilar. Välkommen till en värld där varje resa blir en del av familjens bästa minnen.

Nyfiken på vad din bil är värd?

Låt oss värdera din bil inför försäljning eller bilbyte.

Personliga bud online hos landets Sveriges största bilhandlare

Hämtning inom 24h i hela landet vid försäljning

Pengarna på kontot direkt

Gratis värdering online

Personliga bud av våra inköpare

Betalning och upphämtning inom 24h

Företag eller privatperson?

Vår tjänst vänder sig till er alla

Sälj till oss, vi hämtar bilen inom 24h i hela landet

Pengarna på kontot direkt vid hämtning

Vi löser ditt billån, fixar ägarbytet och avslutar din bilförsäkring