Vad ingår i BMW M paket? Tyska BMW hör till ett av marknadens främsta premiumbilmärken och erbjuder kvalitet oavsett modell och biltyp. Som en del av tillverkarens premiumkoncept erbjuder BMW också lyxiga paket som ger din bil ännu mer stil. Bland annat tillägg som gör bilen sportigare både interiört och exteriört, nämligen BMW M paket.

M paket för sportlig look

Om du drömmer om en häftig sportbil, men som fortfarande har samma funktion som en vanlig personbil är BMW M paket något för dig. Det är ett smart upplägg som får din bil att påminna om den populära BMW M-serien, men till en billigare kostnad. Du kan köpa till BMW M paket i såväl 1-serien som 8-serien.

BMW M paket som tillbehör

Vad ingår då i BMW M paket? När det gäller biltillverkarens utrustningsnivåer är M paket sport en typ av tillbehörspaket. Du kan alltså lägga till BMW M paket sport på alla modeller. Du får en bil med en sportig stil till ett riktigt bra pris. Däremot är det inte samma hastighet och prestanda som andra alternativ med högre trims. Vill du åt den sportiga looken mer än prestationen på vägen är BMW M paket sport tillräckligt.

Vad innehåller BMW M paket sport?

Sportpaketet för BMW-modeller har olika tillbehör som alltså ger bilen en sportigare känsla. Däribland en lite mörkare färg och en sportig kaross samt större hjul där du kan välja mellan 19-tums- eller 20-tums dubbelekar. Dessutom kommer M paketet med tuffa inredningsdetaljer.

BMW M Sport är rätt val för dig som vill ha en snygg och sportig bil utan att det blir för påkostat. Bilar med M paket sport är dessutom inte lika bränsletörstiga som andra BMW-modeller och kostar även mindre i drift än exempelvis BMW M Performance.

Även om sportpaketet är relativt billigt, kan priset variera beroende på vilken BMW-modell du vill göra tillägget på.

Nyfiken på vad din bil är värd?

Låt oss värdera din bil inför försäljning eller bilbyte.

Personliga bud online hos landets Sveriges största bilhandlare

Hämtning inom 24h i hela landet vid försäljning

Pengarna på kontot direkt

Gratis värdering online

Personliga bud av våra inköpare

Betalning och upphämtning inom 24h

Företag eller privatperson?

Vår tjänst vänder sig till er alla

Sälj till oss, vi hämtar bilen inom 24h i hela landet

Pengarna på kontot direkt vid hämtning

Vi löser ditt billån, fixar ägarbytet och avslutar din bilförsäkring