Familjens behov i fokus:

När familjens storlek och behov förändras, blir valet av rätt bil ännu viktigare. På Riddermark Bil har vi noggrant valt ut de bästa alternativen som kombinerar säkerhet, komfort och funktionalitet, allt för att underlätta ditt val.

Svensk design och traditioner:

Bland de framstående är Volvo XC60. Med Volvos tradition av säkerhet och svensk design, erbjuder denna SUV en skön kombination av komfort och rymd. Nära på tårna kommer Mercedes-Benz GLC, som inte bara andas lyx, utan också ger en smidig körupplevelse och generösa utrymmen för hela familjen.

Tysk ingenjörskonst och elegans:

För de som dras till tysk ingenjörskonst är Audi Q7 ett utmärkt val. Sportig, elegant och med en tredje rad av sittplatser, den passar perfekt för de lite större familjerna. Och för dem som vill kombinera sportighet med familjefunktionalitet, överraskar Porsche Cayenne med sin imponerande prestanda utan att kompromissa med utrymmet.

Funktionalitet och pålitlighet:

Volkswagen Passat Variant har länge varit ett pålitligt val för familjer som söker ett rymligt bagageutrymme i en elegant förpackning, medan Ford Galaxy skiljer sig ut med sin otroliga flexibilitet och skjutdörrar – en dröm för varje förälder med småbarn.

Äventyr och modern design:

Äventyrslystna familjer som önskar en bil som klarar både stad och terräng bör se närmare på Land Rover Discovery. Samtidigt har Nissan Qashqai med sin tekniska skicklighet och kompakta design charmat många moderna familjer. Kia Sorento sticker ut med sitt erbjudande om en 7-sitsig SUV som kombinerar komfort med prisvärdhet.

Lyx i familjefokus:

Avslutningsvis, BMW X5 – en bil som sätter en ny standard för lyxbilar som även kan fungera som en familjebil. Så oavsett din familjs storlek, livsstil eller budget, har vi på Riddermark Bil det som passar just er. Vår passion är att förse dig med den perfekta bilen som tar din familj dit ni behöver – säkert och stilfullt.

Nyfiken på vad din bil är värd?

Låt oss värdera din bil inför försäljning eller bilbyte.

Personliga bud online hos landets Sveriges största bilhandlare

Hämtning inom 24h i hela landet vid försäljning

Pengarna på kontot direkt

Gratis värdering online

Personliga bud av våra inköpare

Betalning och upphämtning inom 24h

Företag eller privatperson?

Vår tjänst vänder sig till er alla

Sälj till oss, vi hämtar bilen inom 24h i hela landet

Pengarna på kontot direkt vid hämtning

Vi löser ditt billån, fixar ägarbytet och avslutar din bilförsäkring