Hur bra är Nissan Qashqai? Hur bra en bil är kan vara svårt att svara på, eftersom det alltid är en subjektiv åsikt och helt beror på vilka preferenser och krav man ställer på en bil. Nissan är generellt en bil som oftast räknas som en vardaglig bil för den som vill ha ett fordon att ta sig från punkt A till punkt B med, men som inte har några större krav på en bil. Men då ska man också ha i åtanke att Nissan Qashqai är en relativt billig bil, och många anser därför att det är en mycket prisvärd bil.

Nya Nissan Qashqai

Många bilexperter tycker att nya Qashqai är mycket bättre än sina föregångare, och har i flera tester fått ett relativt bra betyg. Något som tyder på att det är en bra bil utifrån sitt pris. Just priset på bilen är något man alltid behöver ha i åtanke när man värderar hur bra en bil är.

Nissan Qashqai är en bil av SUV-modell som är riktigt rymlig, både gällande bagageutrymmet och insidan av bilen. Den känns stabil och mjuk att köra, men gillar du snabba accelerationer är det här ingen bil för dig.

Bra med modern teknik

Nya modellen av Nissan Qashqai har Carplay vilket gör att du kan styra en hel del från din mobiltelefon. Dessutom kan du med hjälp av Google Assistance eller Alexa hitta bilen om du exempelvis har glömt bort var du ställde den på en stor parkeringsplats. Det finns även en egen Nissan-app du kan ladda ner och styra en hel del saker från.

Negativt med Nissan Qashqai

Några av punkterna som drar ned betyget för Qashqai modellen är bland annat att vägskatten blir mycket dyr. Även att både motorn och växellådan känns relativt slö. Men å andra sidan köper man kanske inte en denna bilmodell från Nissan med förhoppningen att få känslan av en racerbil.

Nyfiken på vad din bil är värd?

Låt oss värdera din bil inför försäljning eller bilbyte.

Personliga bud online hos landets Sveriges största bilhandlare

Hämtning inom 24h i hela landet vid försäljning

Pengarna på kontot direkt

Gratis värdering online

Personliga bud av våra inköpare

Betalning och upphämtning inom 24h

Företag eller privatperson?

Vår tjänst vänder sig till er alla

Sälj till oss, vi hämtar bilen inom 24h i hela landet

Pengarna på kontot direkt vid hämtning

Vi löser ditt billån, fixar ägarbytet och avslutar din bilförsäkring