Vad kostar Nissan Leaf? Nissan Leaf är en elbil som ofta blir rekommenderad. Den var hela Europas populäraste elbil 2018 och är bra på det mesta. Den har en klart godkänd räckvidd och tillräckligt med utrymme för att kunna fungera som familjebil. Så vad kostar Nissan Leaf?

Köpa en ny Nissan Leaf

Nissan erbjuder en rad olika utrustningsnivåer som påverkar priset på deras bilmodeller. I skrivande stund går det att hitta en ny Nissan Leaf från omkring 380 000 kr upp till 505 000 kr, beroende på vilket paket man väljer. De bättre versionerna har till exempel ett mer kraftfullt batteri som förbättrar räckvidden. De har tillägget e+ och ett större 62 kWh batteri, jämfört med 40 kWh i grundversionen. En annan skillnad är att du kan få bättre högtalare och lättmetalfälgar om du väljer en dyrare version. Det här är versionerna från grundläggande till lyxigare varianter med bättre utrustning och fler funktioner:

  • Visia
  • Acenta
  • N-Connecta
  • Tekna
  • e+ Acenta
  • e+ N-Connecta
  • e+ Tekna

Vad kostar det att köpa en begagnad Nissan Leaf?

Är du beredd att välja en begagnad Nissan Leaf är prisomfånget ännu större. De allra billigaste som går att hitta på nätet för närvarande kostar ungefär 125 000 kr. Det är bra att ha koll på att Nissan Leaf finns i två generationer. Den nya generationen från 2018 och framåt är klart vassare eftersom tekniken har gått framåt, men också dyrare på andrahandsmarknaden. Givetvis spelar versionen och utrustningsnivån också stor roll. Till exempel är en begagnad Nissan Leaf Visia mycket billigare än en Nissan Leaf e+ Tekna.

Vilken Nissan Leaf är bäst att köpa?

Mycket beror på plånbokens storlek. Den som har råd bör välja en variant med 62 kWh batteri, eftersom det ger ökade marginaler, särskilt för den som har långt mellan laddpunkter. Med en mer begränsad budget kommer man ganska långt på det grundläggande 40 kWh batteriet, inte minst om elbilen mest ska används för stadskörning.

Nyfiken på vad din bil är värd?

Låt oss värdera din bil inför försäljning eller bilbyte.

Personliga bud online hos landets Sveriges största bilhandlare

Hämtning inom 24h i hela landet vid försäljning

Pengarna på kontot direkt

Gratis värdering online

Personliga bud av våra inköpare

Betalning och upphämtning inom 24h

Företag eller privatperson?

Vår tjänst vänder sig till er alla

Sälj till oss, vi hämtar bilen inom 24h i hela landet

Pengarna på kontot direkt vid hämtning

Vi löser ditt billån, fixar ägarbytet och avslutar din bilförsäkring