Vad innehåller Premiumpaket Mercedes? Som ett av marknadens främsta premiumbilmärken är det knappast förvånande att den tyska tillverkaren Mercedes-Benz satsar stort på kvalitet och lyx. Avancerade funktioner och olika uppgraderingar i komforten är några exempel. Du som köper en ny Mercedes väljer paketupplägg i samband med din beställning. Men, vad innehåller premiumpaket Mercedes och vilket mervärde ger det bilen?

Olika Premiumpaket Mercedes

Tysk kvalitet får du oavsett om du väljer ett nischat premiumpaket Mercedes eller inte. Vill du ändå ha ännu mera lyx är premiumpaketet ett perfekt alternativ. Beroende på vilken modell du köper, det vill säga vilken klass, kan premiumpaketet se annorlunda ut. Det kan dessutom omfatta olika upplägg såsom Premium 1, Premium 2 och så vidare. Ett premiumpaket hos Mercedes är antingen valfritt eller standard på de flesta av biltillverkarens modeller.

Premiumupplägget ser lika ut oavsett vilken bil du köper, det vill säga att du kan välja premiumpaket i Mercedes samtliga klasser. Däremot skiljer sig innehållet mellan olika modeller och därför är det viktigt att studera paketet noggrant. Ett premiumpaket Mercedes E-klass sedan skiljer sig exempelvis från det som erbjuds för E-klass Wagon.

Avancerade tillägg

En typ av Premiumpaket Mercedes kan exempelvis innehålla en avancerad musikanläggning med optimalt ljud. Ett annat tillägg kan vara komforten med uppgraderade säten eller mittarmstöd bak och andra inslag som gör bilen ännu mer bekväm.

I regel har Premiumpaket 1 funktioner och finesser som gör basmodellen lite bättre. Den högre nivån, Premiumpaket 2 erbjuder samma funktioner men ytterligare några och slutligen är det Premiumpaket 3 som innehåller ett komplett upplägg av tillägg inklusive de finesser som finns i de första premiumnivåerna.

Är du osäker på vilket premiumpaket Mercedes du ska satsa på är tipset att be din Mercedes-handlare om råd. Då får du hjälp med att jämföra standard med tillägg och se vad som lämpar sig bäst utifrån olika faktorer såsom budget och mervärde.

Nyfiken på vad din bil är värd?

Låt oss värdera din bil inför försäljning eller bilbyte.

Personliga bud online hos landets Sveriges största bilhandlare

Hämtning inom 24h i hela landet vid försäljning

Pengarna på kontot direkt

Gratis värdering online

Personliga bud av våra inköpare

Betalning och upphämtning inom 24h

Företag eller privatperson?

Vår tjänst vänder sig till er alla

Sälj till oss, vi hämtar bilen inom 24h i hela landet

Pengarna på kontot direkt vid hämtning

Vi löser ditt billån, fixar ägarbytet och avslutar din bilförsäkring