Bästa laddhybrid SUV? SUV står för Sport Utility Vehicle, och den bästa laddhybriden är Kia Sorento Plug-In Hybrid. Designen är stilren, och räckvidden är bra. Kia Sorento finns i olika versioner, vilket ger kunden möjlighet att välja den som bäst passar behoven.

Läs mer: hur långt går en laddhybrid?

Varför välja en SUV-laddhybrid?

En laddhybrid, eller plug-in hybrid, är ett klimatsmart val om du kör ofta och korta sträckor. När du kör de kortare avstånden kan du nämligen köra helt eldrivet med din laddhybrid. Dessutom kan du ladda den externt via vanligt uttag, laddstation eller egen laddbox hemma.

Det finns flera SUVar som är laddhybrider

En laddhybrid kan ibland även kallas för plug-in hybrid. Laddhybrider skiljer sig från en elhybrid. En laddhybrid kan du plugga in en laddsladd i och ladda bilen hemma eller på en laddstation. Det finns flera bilmärken som har SUVar som är laddhybrider i sitt sortiment. Räckvidden för laddhybrider i SUV-modell är olika. Det kan skilja en hel del mellan bilmärke och olika SUVar.

Kia Sorento Plug-In Hybrid

Kia Sorento Plug-In Hybrid är en av de bästa laddhybrid SUVarna 2024. Denna modell kombinerar en stark prestanda med en imponerande elektrisk räckvidd på upp till 57 km tack vare sitt 13,8 kWh batteri. Kia Sorento erbjuder en rymlig interiör och hög komfort, vilket gör den idealisk för både familjer och långresor. Dessutom är den utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner och modern teknik, såsom adaptiv farthållare och ett intuitivt infotainmentsystem.Den har en kombination av en 1,6 liters motor och en stark elmotor, vilket ger en total effekt på 265 hk. Med sina många fördelar och höga prestanda är Kia Sorento Plug-In Hybrid ett utmärkt val för de som söker en effektiv och mångsidig laddhybrid-SUV.

Andra bra SUV-laddhybrider för 2024

Volvo XC60 Recharge: En lyxig och rymlig SUV med 455 hk och en elektrisk räckvidd på upp till 77 km. Den erbjuder en modern interiör och toppmoderna säkerhetsfunktioner.

BMW X5 xDrive50e: En kraftfull SUV med 489 hk, 110 km elräckvidd och lyxig interiör. Denna modell är perfekt för de som söker en premium kör upplevelse med en väldigt effektiv motor.

Toyota RAV4 Prime: Fortsätter att vara en favorit med en elektrisk räckvidd på upp till 68 km och en kombinerad effekt på 302 hk. Den är känd för sin tillförlitlighet och robusta byggkvalitet, vilket gör den till ett utmärkt val för både familjer och pendlare.

 

Nyfiken på vad din bil är värd?

Låt oss värdera din bil inför försäljning eller bilbyte.

Personliga bud online hos landets Sveriges största bilhandlare

Hämtning inom 24h i hela landet vid försäljning

Pengarna på kontot direkt

Gratis värdering online

Personliga bud av våra inköpare

Betalning och upphämtning inom 24h

Företag eller privatperson?

Vår tjänst vänder sig till er alla

Sälj till oss, vi hämtar bilen inom 24h i hela landet

Pengarna på kontot direkt vid hämtning

Vi löser ditt billån, fixar ägarbytet och avslutar din bilförsäkring

Topplista SUV-laddhybrider 2024

  1. Kia Sorento Plug-In Hybrid: 265 hk, 57 km elräckvidd.
  2. Volvo XC60 Recharge: 455 hk, 77 km elräckvidd.
  3. BMW X5 xDrive50e: 489 hk, 110 km elräckvidd.
  4. Toyota RAV4 Prime: 302 hk, 68 km elräckvidd.
  5. Mercedes-Benz GLE 350 de: 320 hk, 99 km elräckvidd.
  6. Audi Q5 TFSI e: 367 hk, 62 km elräckvidd.
  7. Porsche Cayenne E-Hybrid: 462 hk, 44 km elräckvidd.
  8. Hyundai Santa Fe Plug-In Hybrid: 265 hk, 58 km elräckvidd.
  9. Ford Kuga Plug-In Hybrid: 225 hk, 56 km elräckvidd.
  10. Peugeot 3008 Hybrid4: 300 hk, 59 km elräckvidd.