Familjebil 6 personer? Större barnfamiljer kan behöva en rymlig bil där hela familjen får plats. Då är en kombi i vanlig storlek inte längre tillräckligt, och det kan krävas en mer spatiös familjebil där alla kan följa med till skolan, festen eller mataffären. Som tur är finns det många olika modeller du kan välja mellan, vilket gör det möjligt att hitta en familjebil för sex personer som passar just din familj.

 

Exempel på familjebil för 6 personer

  • Mercedes Benz V-klass – Om du behöver en riktigt stor bil kan du ta en titt på Mercedes Benz V-klass som är den största personbilen hittills från tillverkaren. Du kan välja mellan sex, sju och åtta sittplatser och hela bilen andas lyx. Alla passagerare i bilen har möjlighet att njuta av en hög sittkomfort och det rymliga bagageutrymmet har plats för flera resväskor. Med goda köregenskaper är detta ett bra alternativ.
  • Volvo XC90 – har inredning i högkvalitativa material samt många bekvämlighetsfunktioner. Med en ståtlig kaross är detta en familjebil som inte bara är praktisk utan också snygg. XC90 är även populär som begagnad bil, vilket innebär att du får lätt att sälja den när det är dags att byta bil igen. Volvo XC90 har några år på nacken – den lanserades år 2002 – men bilen är fortfarande populär bland barnfamiljer.
  • Peugeot 5008 – har en fin interiör med god passform och utvalda material. Bilen är egentligen femsitsig, men det går att lägga till upp till två extrastolar. Dessa är avsedda att användas av mindre barn, vilket innebär att vuxna eller större barn kan sitta i baksätet. Detta minskar förstås bagageutrymmet bakom den tredje stolsraden, men med nedfällda stolar går det in upp till 1060 liter. Den större bensinmotorn rekommenderas, då den går mjukt och tyst och har 165 hästkrafter. Denna omtyckta familjebil kan benämnas som en prisvärd och rymlig crossover.

Nyfiken på vad din bil är värd?

Låt oss värdera din bil inför försäljning eller bilbyte.

Personliga bud online hos landets Sveriges största bilhandlare

Hämtning inom 24h i hela landet vid försäljning

Pengarna på kontot direkt

Gratis värdering online

Personliga bud av våra inköpare

Betalning och upphämtning inom 24h

Företag eller privatperson?

Vår tjänst vänder sig till er alla

Sälj till oss, vi hämtar bilen inom 24h i hela landet

Pengarna på kontot direkt vid hämtning

Vi löser ditt billån, fixar ägarbytet och avslutar din bilförsäkring