Inför den kommande säsongen är det bra att vara ute i tid för att byta till vinterdäck till Nissan Juke. Den populära SUV-modellen har blivit en favorit bland många svenska bilförare och som bilmärke har japanska Nissan klättrat på listorna över mest sålda bilar. Dina däck är dock A och O när det gäller säkerhet oavsett bilmärke eller Nissan-modell. Här får du de bästa tipsen när det är dags att byta vinterdäck.

Lämpliga vinterdäck till Nissan Juke

Det var 2010 som den här trevliga modellen från den japanska biltillverkaren introducerades på marknaden. I Sverige har Nissan Juke med sin snygga crossover-coupé och moderna teknik blivit en populär bil och begagnatmarknaden ökar stadigt. Därför kan du som kör Nissan Juke vara säker på att hitta rätt tillbehör såsom däck när det är dags att byta.

På nätet kan du enkelt söka efter både nya och begagnade vinterdäck till Nissan Juke genom att skriva in ditt registreringsnummer. De flesta webbshoppar på nätet erbjuder den funktionen för att filtrera dina sökningar. Då får du alltså endast upp anpassade alternativ på vinterdäck till Nissan Juke och du vet säkert att de har rätt storlek och så vidare.

Byta däck på Nissan – tänk på detta

När du ska byta däck på Nissan för första gången kan det vara bra att se över flera saker. Dels bör du ha en plats för att förvara däcken mellan säsonger. Många verkstäder erbjuder däckhotell som en del av deras tjänster. Det innebär att du betalar för att få dina sommar- och vinterdäck till Nissan Juke förvarade i ett lämpligt utrymme hos verkstaden.

Märker du att dina Nissan Juke- däck har slitits mer än förväntat är det viktigt att nämnda det för din verkstad. Det kan nämligen vara något som bidrar till detta och det är så klart nödvändigt att åtgärda omgående.

Nyfiken på vad din bil är värd?

Låt oss värdera din bil inför försäljning eller bilbyte.

Personliga bud online hos landets Sveriges största bilhandlare

Hämtning inom 24h i hela landet vid försäljning

Pengarna på kontot direkt

Gratis värdering online

Personliga bud av våra inköpare

Betalning och upphämtning inom 24h

Företag eller privatperson?

Vår tjänst vänder sig till er alla

Sälj till oss, vi hämtar bilen inom 24h i hela landet

Pengarna på kontot direkt vid hämtning

Vi löser ditt billån, fixar ägarbytet och avslutar din bilförsäkring