Har Mercedes några bil modeller som är laddhybrid? Mercedes-Benz erbjuder ett antal olika laddhybrider i varierande utföranden. De har en lång räckvidd, batterigaranti och korta laddtider. Med en laddhybrid från Mercedes får du låg förbrukning av el och intelligent effektivitet. Laddhybriderna kan köras på el i tätort, medan du kan använda en större räckvidd hos förbränningsmotorn. Med dessa modeller får du också en bekväm kördynamik, och intelligent drivningsstyrning vilket ger en stor räckvidd.

 

Mercedes laddhybrid modeller – En lista

  • Mercedes-Benz A-klass halvkombi – Denna laddhybrid av tredje generationen har en elektrisk räckvidd på mellan 65 och 74 kilometer. Till denna modell medföljer batterigaranti på sex år eller 100 000 kilometer. Laddtiden med 24 kW är cirka 25 minuter. Interiören omfamnar passagerarna, här finns en ombonad design där mittkonsol, instrumentpanel och dörrinklädnader flyter samman. Laddhybridens teknik kombinerar en modern och fyrcylindrig bensinmotor med hög elmobilitet. Med sportig prestanda och föredömlig bränsleeffektivitet är det svårt att inte imponeras.
  • Mercedes-Benz A-klass sedan – Denna modell är en stark och effektiv laddhybrid, med teknologi som kombinerar e-mobilitet och den fyrcylindriga motorns fördelar. Med sportig prestanda imponerar denna bil tack vare sin höga bränsleeffektivitet och en systemeffekt som ligger på 160 KW. Dess elektriska räckvidd ligger på mellan 65 och 76 kilometer. Bilen finns i flera designversioner vad gäller interiören, vilket gör det möjligt för dig att välja en bil med den karaktär som passar dig. Du kan köpa grundmodellen Progressive eller istället den sportigare versionen AMG Line.
  • Mercedes-Benz B-klass Sports Tourer – Här hittar du en sportig kompaktmodell som fungerar för hela familjen. Bilen har tredje generationens laddhybridteknik. Den eleganta kupén har ”wrap around”-design där dörrinklädnader, instrumentpanel och mittkonsol utgör en visuell enhet. Detta skapar en hemtrevlig och ombonad känsla i kupén. Instrumentbrädan har en widescreen-panel. Här finns röststyrningssystemet Linguatronic, en intuitiv och naturlig taligenkänning. Du kan göra viktiga inställningar via pekplattan eller pekskärmen, beroende på vad du föredrar.

Nyfiken på vad din bil är värd?

Låt oss värdera din bil inför försäljning eller bilbyte.

Personliga bud online hos landets Sveriges största bilhandlare

Hämtning inom 24h i hela landet vid försäljning

Pengarna på kontot direkt

Gratis värdering online

Personliga bud av våra inköpare

Betalning och upphämtning inom 24h

Företag eller privatperson?

Vår tjänst vänder sig till er alla

Sälj till oss, vi hämtar bilen inom 24h i hela landet

Pengarna på kontot direkt vid hämtning

Vi löser ditt billån, fixar ägarbytet och avslutar din bilförsäkring