Hur mycket kostar en Audi R8? Audi R8 är en av de mest populära och eftertraktade sportbilarna i världen. Ett vanligt missförstånd är att tro att alla sportbilar återfinns på racerbanan, men sanningen är att många av dem glider runt i storstaden såväl som på landsbygden. Är du intresserad av att köpa en Audi R8 vill du säkerligen veta hur mycket bilen kostar och det är något vi kommer ta reda på här!

Innan vi tittar närmare på priset ska vi se vad Audi R8 har att erbjuda. Det är nämligen många av bilens egenskaper som ligger till grund för det pris som bilen tilldelats. Audi R8 har en effekt på 420 hk vid 7800 r i minuten och har ett vridmoment på 430 Nm. Bilen är dessutom utrustad med en V8 motor som är mycket kraftfull och som kan accelerera i 0-100 km i timmen på endast 4,6 minuter. Den här bilen är extra lämplig för dig som gillar att trycka gasen i botten, eftersom den utrustats med en toppfart på 301 km i timmen.

Så mycket kostar en Audi R8

Vilket pris som en Audi R8 har beror mycket på i vilket skick du köper den. Precis som med alla typer av bilar kommer bilen att vara mycket dyrare om du väljer att köpa den helt fabriksny. Väljer du däremot att köpa en begagnad Audi R8 med några år och mil på nacken kommer du antagligen att komma ner en hel del i pris.

Har du en ekonomi som tillåter är en fabriksny ofta att rekommendera, eftersom bilen har en mycket lång och bra garanti bakom sig. Dock ligger Audi R8 i den högre prisklassen och kostar runt cirka 1,555 miljoner kronor i nypris. Om du kan tänka dig en begagnad Audi R8 ligger priserna runt cirka 500 000 – 800 000 kronor beroende på skick och miltal.

Nyfiken på vad din bil är värd?

Låt oss värdera din bil inför försäljning eller bilbyte.

Personliga bud online hos landets Sveriges största bilhandlare

Hämtning inom 24h i hela landet vid försäljning

Pengarna på kontot direkt

Gratis värdering online

Personliga bud av våra inköpare

Betalning och upphämtning inom 24h

Företag eller privatperson?

Vår tjänst vänder sig till er alla

Sälj till oss, vi hämtar bilen inom 24h i hela landet

Pengarna på kontot direkt vid hämtning

Vi löser ditt billån, fixar ägarbytet och avslutar din bilförsäkring