Är det någon bil som verkligen har gjort succé världen över är det Ford Mustang, men vad kostar en Ford Mustang? Bilen har inte bara blivit hyllad av bilfantaster och testförare över hela jorden, utan den har också en riktigt snygg design som lockar de allra flesta. Ford Mustang är kanske mest känd för sin fantastiska prestation och den sportiga känsla som bilen inger. Dessutom är det en mycket spännande och rolig bil att köra, vilket har gjort den till ett självklart val för många människor.

Många faktorer som avgör priset

Är du intresserad av att köpa en Ford Mustang vill du säkerligen veta hur mycket bilen kommer att kosta dig. Här här det många faktorer som kommer vara avgörande för priset, t.ex. vilken årsmodell av bilen som du väljer. Den första Mustangen tillverkades redan år 1965 och därefter har utvecklingen bara gått framåt. Den allra senaste Ford Mustang som lanserades på marknaden är ett riktigt praktexempel på vad Ford har lyckats skapa. Med sin fantastiska och kraftfulla V8 motor är Ford Mustang inget för vägsnigeln.

Så mycket kostar en Ford Mustang

Som tidigare nämnt kommer priserna att skilja sig väldigt mycket beroende på modell, men skicket på bilen har naturligtvis också en stor betydelse. Väljer du att köpa en begagnad Ford mustang kommer du att komma utan mycket bättre när det gäller pris, jämfört med om du köper en ny. En Ford Mustang har idag ett frånpris på ca 650 000 kronor.

Ford Mustang ligger även bakom Ford Mustang E-Mach. Den här bilen är en renodlad elbil som är framtagen för att vara extra snäll mot både miljö och plånbok. Precis som när det kommer till elbilar av alla dess slag har elbilen ett högre frånpris än Ford Mustang med förbränningsmotor. Vill du köpa en Ford Mustang elbil får du räkna med ett frånpris på 707 000 kronor.

Nyfiken på vad din bil är värd?

Låt oss värdera din bil inför försäljning eller bilbyte.

Personliga bud online hos landets Sveriges största bilhandlare

Hämtning inom 24h i hela landet vid försäljning

Pengarna på kontot direkt

Gratis värdering online

Personliga bud av våra inköpare

Betalning och upphämtning inom 24h

Företag eller privatperson?

Vår tjänst vänder sig till er alla

Sälj till oss, vi hämtar bilen inom 24h i hela landet

Pengarna på kontot direkt vid hämtning

Vi löser ditt billån, fixar ägarbytet och avslutar din bilförsäkring