Hur mycket kostar en Mustang? Är du intresserad av att köpa en Mustang? Då måste du också vara beredd på att punga ut en hel del pengar. Mustanger är riktiga värstingbilar som genom åren har fått många bilfantaster att drömma sig bort. Idag kan du köpa såväl fabriksnya Mustanger som begagnade alternativ.

Hur mycket en Mustang kostar beror på en hel del olika faktorer. Bland annat kommer bilmodellen att vara mycket avgörande för priset, men även bilens skick, antalet mil som bilen har gått, samt om det är en fossilbil eller en laddningsbar bil. Idag finns nämligen Mustang med klassisk förbränningsmotor, men du hittar också Mustanger som är helt eldrivna och således snällare mot både miljö och din plånbok.

Så mycket kostar en Ford Mustang

Snittpriset för en begagnad Ford Mustang från år 2013, med cirka 3400 mil på nacken ligger på 369 898 kr. Det är ett bra pris för en äldre bil med ytterst få mil på nacken. Detta är dock inte ett pris du kan räkna med om du vill köpa en ny Mustang eller om du vill ha den helt eldrivna SUV:n som bilmärket tillverkat. Den laddningsbara bilen är biltillverkarens senaste modell som tagit marknaden med storm och som är ett bra val för den miljömedvetne föraren.

Tittar vi på fabriksnya Ford Mustang med förbränningsmotor ligger snittpriset på cirka 600 000 kronor och uppåt. Priset kan naturligtvis även variera beroende på vilken bilhandlare du vänder dig till. Den eldrivna Ford Mustang E-Mach har istället ett inköpspris på 700 000 kronor och uppåt.

Det finns både fördelar och nackdelar med att köpa fabriksnya bilar där det främst handlar om den garanti som du får med. På en begagnad bil är det inte säkert att garantin fortfarande gäller. Köper du från en professionell bilhandlare minskar du dock risken för att bli lurad och få otrevliga överraskningar i framtiden.

Lista

  • GT Fastback V8 450hk – 639 800 kr
  • GT Convertible V8 450hk – 683 800 kr
  • MACH 1 Fastback V8 460hk – 745 800 kr
  • MACH 1 Fastback V8 460hk – 769 800 kr
  • MACH-E – 682 900 KR

Nyfiken på vad din bil är värd?

Låt oss värdera din bil inför försäljning eller bilbyte.

Personliga bud online hos landets Sveriges största bilhandlare

Hämtning inom 24h i hela landet vid försäljning

Pengarna på kontot direkt

Gratis värdering online

Personliga bud av våra inköpare

Betalning och upphämtning inom 24h

Företag eller privatperson?

Vår tjänst vänder sig till er alla

Sälj till oss, vi hämtar bilen inom 24h i hela landet

Pengarna på kontot direkt vid hämtning

Vi löser ditt billån, fixar ägarbytet och avslutar din bilförsäkring