Picknick med bilen? Det här behöver du ha med dig

En picknick är ett fantastiskt sätt att njuta av naturen och umgås med nära och kära. Men vad gör man om man vill ta med sig en picknick, men inte har möjlighet att gå till en park eller ett grönområde? Lösningen kan vara att ha en picknick med bilen! Det ger dig friheten att välja din egen plats och utforska nya platser. Här är några nödvändigheter du bör ha med dig för att ha en lyckad picknick med bilen.

Picknick med bilen? Det här behöver du ha med dig

Nyfiken på vad din bil är värd?

Låt oss värdera din bil inför försäljning eller bilbyte.

Personliga bud online hos landets Sveriges största bilhandlare

Hämtning inom 24h i hela landet vid försäljning

Pengarna på kontot direkt

Gratis värdering online

Personliga bud av våra inköpare

Betalning och upphämtning inom 24h

Företag eller privatperson?

Vår tjänst vänder sig till er alla

Sälj till oss, vi hämtar bilen inom 24h i hela landet

Pengarna på kontot direkt vid hämtning

Vi löser ditt billån, fixar ägarbytet och avslutar din bilförsäkring

  1. Picknickkorg eller kylväska

En picknickkorg eller kylväska är oumbärlig för att transportera och hålla maten färsk. Se till att välja en som är tillräckligt rymlig för att rymma all mat och dryck du vill ta med dig. Om du planerar att ha kylvaror med dig är en kylväska med ispackar ett bra alternativ för att hålla maten kyld under resan.

  1. Ätplats

Att ha en bekväm plats att sitta och äta är viktigt för en lyckad picknick. Om din bil har en inbyggd picknickbord eller fällbara stolar kan du använda dem för att skapa en bekväm ätplats i närheten av bilen. Annars kan du ta med dig hopfällbara campingstolar eller en picknickfilt för att sitta på och njuta av din måltid.

  1. Mat och dryck

Tänk på att välja mat som är enkel att äta och inte kräver för mycket förberedelse. Sandwichar, wraps, sallader och frukt är exempel på mat som är lätta att äta och transportera. Ta gärna med dig några goda snacks som nötter eller chips också. När det gäller drycker kan du välja att ha med dig vatten, läsk eller kanske till och med ett paket med iskallt te med bäriga smaker eller varför inte en god sommar-lemonad.

  1. Bestick, tallrikar och glas

Se till att ta med dig tillräckligt med bestick, tallrikar och glas för att alla ska kunna äta och dricka bekvämt. Om du inte har speciella picknickset kan du använda engångsvarianter för enkelhetens skull. Glöm inte heller att ta med dig servetter eller våtservetter för att kunna hålla det rent och snyggt.

  1. Solskydd och myggmedel

När du har en picknick med bilen kan du hamna på platser där solen är stark eller där det finns mycket mygg och insekter. Se till att ha med dig solskydd som solkräm, solhattar och solglasögon för att skydda dig mot solens strålar. Ett effektivt myggmedel kan också vara en livräddare för att hålla insekterna på avstånd.

  1. Underhållning och aktiviteter

Om du planerar att spendera mer tid på platsen kan det vara trevligt att ha med sig några spel eller aktiviteter att sysselsätta sig med. Ta med en fotboll, frisbee eller ett kortspel för att hålla dig och dina sällskap underhållna och engagerade.

En picknick med bilen kan vara ett roligt och annorlunda sätt att njuta av naturen och ha en avkopplande stund med familj och vänner. Genom att följa dessa tips och ta med dig nödvändigheterna är du redo för en härlig picknickupplevelse var du än väljer att stanna med din bil.