Vilka modeller har BMW? BMW är en av världens mest välkända och högt ansedda biltillverkare och innehar en lång och imponerande historia inom bilindustrin. BMW erbjuder ett brett utbud av modeller för olika behov och preferenser, från eleganta och sportiga coupéer till praktiska och rymliga SUV:ar.

Den ikoniska M-serien

BMW M-serien är en högt aktad linje av högpresterande sportbilar som har ett kult liknande följe av entusiaster över hela världen. Bland de mest populära modellerna finns BMW M3, M4 och M5, som alla har imponerande prestanda och ger en utmärkt körglädje.

Flärd, finess och elegans

BMW 7-serien är företagets flaggskeppsmodell och en av de mest lyxiga bilarna på marknaden. Den erbjuder förstklassig komfort och lyxiga funktioner som är oöverträffade av andra modeller. Andra populära lyxmodeller inkluderar BMW 6-serien och BMW 8-serien.

BMW SUV-modeller

BMW X-serien är företagets utbud av SUV:ar och crossover-fordon. De är populära för sin stil, prestanda och rymlighet. Bland de mest populära modellerna finns BMW X3, X5 och X7. Dessa erbjuder alla en utmärkt körglädje och imponerande prestanda.

Med arvet och planeten i fokus

BMW i-serien representerar företagets insatser för att minska sin påverkan på miljön genom att erbjuda el- och hybridbilar. BMW i3 är en helt eldriven bil som är utformad för stadskörning och har en räckvidd på upp till 160 km. BMW i8 är en hybridbil som har en förbränningsmotor och en elmotor, vilket ger en räckvidd på upp till 37 km i eldrift.

Under 2022 dubblade BMW sin försäljning av elbilar och höjer målen för 2023. Tillverkaren har lanserat flera nya elbilar och modeller som BMW i4 och BMW iX börjar bli allt vanligare. På gång är också den superlyxiga sedanen BMW i7. De nya modellerna är ett framgångsrecept för BMW Group.

Källor:

https://www.bmw.se/sv/

https://alltomelbil.se/bmw-har-dubblat-sin-forsaljning-av-elbilar-hojer-malen-for-2023/

Nyfiken på vad din bil är värd?

Låt oss värdera din bil inför försäljning eller bilbyte.

Personliga bud online hos landets Sveriges största bilhandlare

Hämtning inom 24h i hela landet vid försäljning

Pengarna på kontot direkt

Gratis värdering online

Personliga bud av våra inköpare

Betalning och upphämtning inom 24h

Företag eller privatperson?

Vår tjänst vänder sig till er alla

Sälj till oss, vi hämtar bilen inom 24h i hela landet

Pengarna på kontot direkt vid hämtning

Vi löser ditt billån, fixar ägarbytet och avslutar din bilförsäkring