Kia Ceed har kommit att bli en av de mest uppskattade och populära bilarna på den svenska marknaden och det är inte för ingenting. Denna modell från Kia är nämligen en mycket prisvärd bil där du får ut mycket av dina pengar och samtidigt får ta del av många moderna funktioner.

Kia Ceed har en tjänstevikt på 1350 kg och passar således dig som letar efter en lättare personbil som ger den maximal körglädje och bra prestanda. Bilen kan enkelt accelerera från 0-100 km i timmen på endast 10,5 sekunder och når en topphastighet på 194 km i timmen. Till skillnad från många andra moderna personbilar har den också ett alldeles ypperligt pris – både som fabriksny såväl som begagnad.

Är Kia Ceed ett bra köp?

Huruvida denna bilmodell anses vara ett bra köp eller inte beror helt på vad du är ute efter. Kia har fått många bra och fina omdömen från ett flertal tester och recensioner på nätet och är en bil med bra egenskaper som passar de allra flesta.

Kia Ceed är t.ex. utmärkt för dig som letar efter ett fordon med bra lastegenskaper och som samtidigt har en lång nybilsgaranti bakom sig. Det är också en bilmodell som passar dig som inte har några större krav på finess, utan som prioriterar komfort.

Nackdelar

Med det sagt kommer Kia Ceed inte bara med fördelar, utan även med nackdelar. Till skillnad från många andra moderna bilmodeller på marknaden har Kia Ceed en högre ljudnivå, något som du som förare kan uppleva som störande. Fordonet uppnår inte heller den japanska driftsäkerhetsnivå som finns och har en finish och kvalitet som ligger under snittet.

Oavsett om du köper en fabriksny eller en begagnad kan du vara trygg med ditt val. Kia är bland de mest felfria bilmärkena på marknaden, samtidigt som de har en lång garanti på 7 år.

Nyfiken på vad din bil är värd?

Låt oss värdera din bil inför försäljning eller bilbyte.

Personliga bud online hos landets Sveriges största bilhandlare

Hämtning inom 24h i hela landet vid försäljning

Pengarna på kontot direkt

Gratis värdering online

Personliga bud av våra inköpare

Betalning och upphämtning inom 24h

Företag eller privatperson?

Vår tjänst vänder sig till er alla

Sälj till oss, vi hämtar bilen inom 24h i hela landet

Pengarna på kontot direkt vid hämtning

Vi löser ditt billån, fixar ägarbytet och avslutar din bilförsäkring