Både våra hem och våra bilar blir allt mer intelligenta. BMW ConnectedDrive är en teknologisk utveckling som kopplar samman dig med din bil och den globala världen. Lanserad redan 2008 har BMW ConnectedDrive fortsatt att accelerera sin utveckling, vilket har resulterat i en rad praktiska och underhållande funktioner.

ConnectedDrive är designat för att göra bilupplevelsen så smidig och bekväm som möjligt. Genom att använda avancerade tekniker och kommunikationssystem möjliggör det uppkoppling mellan dig och din bil från din smartphone eller andra enheter

Läs mer: Vilken BMW modell är bäst?

Vad kan man göra med connected drive?

Genom BMW Connected-appen erbjuds en mängd olika sätt att övervaka och styra din bil:

  • Du kan se laddstatus, återstående räckvidd, starta eller schemalägga laddning, samt hitta närmaste laddstation om du äger en elbil eller laddhybrid.
  • Det är möjligt att ställa in starttid för förvärmning av kupén och förprogrammera önskad innetemperatur i bilen.
  • Du har realtidsuppdateringar om din bils plats och kan se var den befinner sig.
  • Du kan använda din mobil som en digital nyckel genom appen. Det innebär att du kan låsa, låsa upp och starta bilen, samt dela samma digitala nyckelfunktion med andra i din närhet.
  • Det finns också möjlighet att kommunicera med din bil via röstkommandon.
  • Integration av din iPhone eller Android-telefon i bilen är också möjligt.
  • Dessutom kan du använda appen för att hitta parkeringsplatser och undvika trafikstörningar.

Sammanfattningsvis är BMW ConnectedDrive en teknologisk lösning som syftar till att göra bilkörningen enklare, bekvämare och mer ansluten till den digitala världen.

Vad är BMW driving assistant?

BMW:s avancerade förarassistanssystem tar dig tryggt och bekvämt till din destination med hjälp av den senaste tekniken. Driving Assistant Plus erbjuder en rad funktioner som ger viktig stabilitet och stöd under körningen.

En av funktionerna i Driving Assistant Plus är styr- och spårhållningsassistenten, som hjälper till att hålla bilen på rätt kurs och ger dig extra stabilitet på vägen. Köassistenten är en annan användbar funktion som kan hjälpa till att reglera avståndet till framförvarande fordon och underlätta körningen i trafikstockningar.

Filbytesassistenten är en del av systemet och ger en extra säkerhetsnivå genom att övervaka trafiksituationen och varna för eventuella farliga filbyten. Den här funktionen är särskilt användbar vid körning på motorvägar och stora vägar.

Speed Limit Assist är ytterligare en funktion som hjälper dig att hålla koll på hastighetsbegränsningarna på vägen. Systemet kan identifiera och visa aktuella hastighetsgränser, vilket gör det enklare för dig att hålla rätt hastighet och öka trafiksäkerheten.

Nyfiken på vad din bil är värd?

Låt oss värdera din bil inför försäljning eller bilbyte.

Personliga bud online hos landets Sveriges största bilhandlare

Hämtning inom 24h i hela landet vid försäljning

Pengarna på kontot direkt

Gratis värdering online

Personliga bud av våra inköpare

Betalning och upphämtning inom 24h

Företag eller privatperson?

Vår tjänst vänder sig till er alla

Sälj till oss, vi hämtar bilen inom 24h i hela landet

Pengarna på kontot direkt vid hämtning

Vi löser ditt billån, fixar ägarbytet och avslutar din bilförsäkring