Vad är proline Audi? Audi gör en rad olika modeller men vad är egentligen en Proline Audi? Det är ett slags standardutförande som Audi har plockat fram speciellt för den svenska marknaden. Du kan välja mellan Proline och Proline Advanced. Tanken är att du ska få en så bekväm körning som möjligt med alla funktioner du kan tänkas behöva. Priset för en Proline börjar på cirka 450 000 kronor. För en Proline Advanced går priset upp till cirka 483 000 kronor.

Vad är det som igår i Audi Proline?

Du får en rad olika funktioner i Proline och några av dessa är en elmanövrerad baklucka en smartphone interface. Du får även en Audi med parkeringssensorer både bak och fram. Det är något som underlättar väldigt mycket när du ska parkera eller ta dig ut i trånga utrymmen. Andra funktioner som ingår är värmesystem och laddsystem. Det är alltså en modern bil som kör bilkörningen till en fröjd.

Vad är skillnaden på en Proline advance?

Om du väljer en Proline advance får du alla fördelar med en Proline plus lite till. Du kan till exempel lägga till fler sportiga tillbehör och andra funktioner. Du kan till exempel lägga till sportiga säten som ger bilen en skön känsla. Det går även att lägga till en avancerad kontrastlackering om du vill det. Ytterligare funktioner är en automatiskt avbländande innerbackspegel. Den informationen kommer du få av din bilhandlare när det är dags för ett köp.

Jämför de olika varianterna

Går du i valet mellan de två modellerna kan du lista upp fördelarna och se vilka funktioner som är viktiga för dig. Du kan även besöka en bilhandlare och provköra de olika modellerna. Då kan även bilhandlaren förklara de olika funktionerna för att se om de passar dina behov. Vissa handlar dock mest om det estetiska.

Nyfiken på vad din bil är värd?

Låt oss värdera din bil inför försäljning eller bilbyte.

Personliga bud online hos landets Sveriges största bilhandlare

Hämtning inom 24h i hela landet vid försäljning

Pengarna på kontot direkt

Gratis värdering online

Personliga bud av våra inköpare

Betalning och upphämtning inom 24h

Företag eller privatperson?

Vår tjänst vänder sig till er alla

Sälj till oss, vi hämtar bilen inom 24h i hela landet

Pengarna på kontot direkt vid hämtning

Vi löser ditt billån, fixar ägarbytet och avslutar din bilförsäkring