Är du på jakt efter en stor SUV hybrid med bra räckvidd, komfort och köregenskaper, kanske har ni fått tillskott i familjen eller helt enkelt vill ha en stor bil? Då är den här artikeln för dig. Du får nämligen bra tips på intressanta alternativ inom kategorin stor SUV hybrid. Vi listar stora elbilar som hör till marknadens bästa SUV hybrider.

Stor SUV hybrid med hög komfort

Hyundai Tucson

Med bekväm komfort för totalt fem personer och annorlunda exteriör är Hyundai Tucson en stor SUV hybrid att titta närmare på. Den har utsetts till en av marknadens bästa hybrider och är en utmärkt familjebil.

Hyundai Tucson är kompakt i formen, men den nya varianten har en större interiör än tidigare. Därför är den nya hybriden ett bra val för dig som vill ha en rymlig bil, men som inte känns överflödig. Dessutom ger den dig stor körglädje tack vare dess exakthet.

Kia Sorento

På senare tid har den sydkoreanska biltillverkaren blivit allt mer populär bland svenska bilförare. Inte minst när det gäller elbilar och hybrider där Kia ligger i framkant med modeller som Kia Sorento. Det här är en stor SUV-hybrid som toppar årets listor över 7-sitsiga elbilar.

Bilen är kompakt och bekväm för stadskörning och klassas därför som en stadsjeep. Du får mängder av funktioner som standard eller tillval i Sorento-paketet. Dessutom är den fylld av smarta finesser såsom kollisionsvarning, automatisk nödbroms och diverse säkerhetsfunktioner.

Ford Explorer

Som en av marknadens första SUV är Ford Explorer en legend i branschen när det gäller stora bilar. Nu när biltillverkaren även kommit igång med elbilssatsningen är modellen återigen på tapeten. Den mäktiga Explorer-hybriden bjuder på en imponerande räckvidd och storleken gör att Volvos XC90 känns nästintill liten!

Det här är en av världens mest populära stadsjeepar och den sjätte generationens Explorer kommer med sju platser, mångtaliga funktioner och dessutom maximal dragkapacitet.

Nyfiken på vad din bil är värd?

Låt oss värdera din bil inför försäljning eller bilbyte.

Personliga bud online hos landets Sveriges största bilhandlare

Hämtning inom 24h i hela landet vid försäljning

Pengarna på kontot direkt

Gratis värdering online

Personliga bud av våra inköpare

Betalning och upphämtning inom 24h

Företag eller privatperson?

Vår tjänst vänder sig till er alla

Sälj till oss, vi hämtar bilen inom 24h i hela landet

Pengarna på kontot direkt vid hämtning

Vi löser ditt billån, fixar ägarbytet och avslutar din bilförsäkring

Andra populära stora suv hybrider

Toyota RAV4: RAV4 drivs av en bensinmotor och ett elektriskt system som ger en imponerande bränsleekonomi och minskade utsläpp. Den har också en rymlig interiör, avancerade säkerhetsfunktioner och en smidig körupplevelse.

Ford Escape: Ford Escape är utrustad med en hybrid drivlina som kombinerar en bensinmotor och ett elektriskt system för att ge en balans mellan prestanda och bränsleekonomi.

Lexus RX: Lexus RX är en lyxig och kraftfull SUV-hybrid. RX Hybrid har en elegant och välförarbetad interiör med högkvalitativa material och avancerade teknikfunktioner.