Vilken Tesla är bäst? Den bil som är mest prisvärd för tillfället är Tesla Model 3. Det är en perfekt bil för den som ska äga en elbil för första gången. Model 3 är en rymlig bil och har en imponerande räckvidd. Dock är det alltid det personliga behovet som är avgörande för vilken Tesla som är den bästa. Därför kan den bästa Teslan variera från fall till fall.

Tesla har ett stor utbud av bilmodeller och jobbar ständigt med att utöka utbudet. Vilken modell som är bäst beror på dina behov. Men Tesla Model 3 var näst bästa elbilen 2021. Model 3 anses vara den mest prisvärda Teslan på marknaden. Det är en familjesedan som har lång räckvidd.

Stort förvaringsfack under huven på Tesla Model 3

Model 3 har en fantastisk teknik. Det finns gott om plats i den Teslamodellen för passagerare både fram och bak. Tesla Model 3 har ett extra förvaringsfack under huven som inte annan bensin- eller dieseldriven bil kan erbjuda eftersom motorn oftast sitter där. Det går ner flera matkassar eller en stor weekendväska där.

Tesla Model 3 är en bra första elbil att äga

Räckvidden på en denna fantastiska Model 3 är drygt 490 kilometer på det flesta versionerna. Model 3 är perfekt som första elbil eftersom den passar till alla möjliga tillfällen till ett överkomligt pris. Den lanserades 2019 och även begagnade modeller har den senaste tekniken och några av de allra senaste framstegen som körhjälpssystem.

Välj Teslamodell utifrån det personliga behovet

Det viktiga när det kommer till Teslas bilar är att välja en modell som passar efter dina och din familjs behov. Behovet av elbil ser olika ut. Därför är det bra att utgå ifrån behoven när en Teslabil ska väljas ut. Den bästa Teslan är den som gör att det vardagliga behovet fylls.

Nyfiken på vad din bil är värd?

Låt oss värdera din bil inför försäljning eller bilbyte.

Personliga bud online hos landets Sveriges största bilhandlare

Hämtning inom 24h i hela landet vid försäljning

Pengarna på kontot direkt

Gratis värdering online

Personliga bud av våra inköpare

Betalning och upphämtning inom 24h

Företag eller privatperson?

Vår tjänst vänder sig till er alla

Sälj till oss, vi hämtar bilen inom 24h i hela landet

Pengarna på kontot direkt vid hämtning

Vi löser ditt billån, fixar ägarbytet och avslutar din bilförsäkring