Volvo XC60 laddhybrid är ett mycket bra och miljövänligt alternativ för dig som vill ha en bil designad med det bästa från två världar. Med laddhybriden från Volvo får du en intelligent bil som är utrustad med Google, så att du kan få direkt tillgång till Google Maps, Google Play och mycket mer.

Kraften från en förbrännings- och elmotor

Du får kraften från en förbränningsmotor och en elmotor, samtidigt som du får en genomtänkt och smart SUV med massa grymma funktioner, exempelvis har bilen en avancerad luftrenare, sanslöst ljud från Bowers & Wilkins och en hel del säkerhets assistans tekniker. Modellen kommer i olika färger och utrustningspaket. Volvos laddhybrider ger en mäktig körupplevelse med många olika körlägen för att passa just din stil.

Det är helt enkelt en miljövänlig bil som man kan ladda med laddbox men som också har förmågan att återvinna sin egen energi. Den här bilen drar nytta av energin som uppstår i samband med att du bromsar, du kan komma över 70 km på enbart el. Perfekt för vardagsresorna.

Förfinad mobilitet med Volvo XC60 laddhybrid

Volvo XC60 laddhybrid är specifikt framtagen för att ge dig en så bekväm och behaglig körupplevelse som möjligt. Därför är den här modellen konstruerad för att ha riktigt mjuk acceleration, samtidigt som du får en smidig och bekymmersfri start. Detta fordon lämpar sig således lika bra för dig som ska köra inne i stan, som för dig som ofta befinner dig på motorvägen.

Specifikationer

Innan du bestämmer dig för att köpa en bil behöver du även ha koll på de detaljerade specifikationerna. Volvo xc60 laddhybrid har en lastförmåga på 483 l och en längd på totalt 4708 mm.

När det kommer till bogseringskapacitet ligger den maximala siffran på 2400 kg och för bränsleförbrukning gäller 6.5 liter per 100 kilometer förutsatt att du har en neutral och blandad körstil.

Bilen har plats för sammanlagt 5 personer och har ett bra och ordentligt bagageutrymme. Volvo xc60 laddhybrid är således lika bra för familjen som för dig som främst färdas ensam, men är i behov av mycket utrymme.

Nyfiken på vad din bil är värd?

Låt oss värdera din bil inför försäljning eller bilbyte.

Personliga bud online hos landets Sveriges största bilhandlare

Hämtning inom 24h i hela landet vid försäljning

Pengarna på kontot direkt

Gratis värdering online

Personliga bud av våra inköpare

Betalning och upphämtning inom 24h

Företag eller privatperson?

Vår tjänst vänder sig till er alla

Sälj till oss, vi hämtar bilen inom 24h i hela landet

Pengarna på kontot direkt vid hämtning

Vi löser ditt billån, fixar ägarbytet och avslutar din bilförsäkring